De 8 beste vintage adressen van Sanne Vogel

1. Indianaweg Amsterdam

“Eén van mijn favoriete plekken in Amsterdam met vintage kleding. Ik woon niet meer in Amsterdam, maar als ik er ben, ga ik altijd even langs.”

2. Old West Amsterdam

“Een favoriete winkel voor tweedehands kinderkleren. Je kunt er ook je oude kinderkleding inleveren zodat je tegoed opbouwt om iets anders in de winkel te kopen.”

3. Vintage Revival in Utrecht

“Hier worden oude vintage meubels verkocht. Je kunt hier ook zelf stoffen kiezen en je meubels op maat laten stofferen.”

4. Reliving

“Een website voor tweedehands meubels. Alles is met liefde geselecteerd, dus dat zoekt net wat makkelijker dan op Marktplaats.”

5. E&Co in Utrecht

“Reliving heeft nu een tijdelijke pop-up winkel in de kelder van E&Co, een duurzaam warenhuis in Utrecht. Mijn vader verkoopt hier lampen die hij maakt van oude motoren uit de jaren dertig.”

6. De Marktmeisjes in Laren

“De Marktmeisjes organiseren tweedehands (kinder)kleding- en speelgoedmarkten bij De Groene Afslag in Laren. Megaleuk. En bij De Groene Afslag hebben ze een fantastische plantaardig menukaart!”    

7. Kringlopen door het hele land

“Laatst was ik misschien wel bij de leukste kringloop ooit in Twello. Die is met veel liefde ingericht, overzichtelijk en netjes. En er zit een lunchroom bij waar heerlijk veganistisch kunt eten!”

8. Retro Atelier in Bilthoven

“In Bilthoven zit een leuk winkeltje waar ze allemaal jaren vintagespullen uit de jaren zeventig verkopen. Van meubels tot kinderspeelgoed en servies. Ik ga ik altijd even kijken of ik wat zie.”