Wie is Bunzl?

Bunzl is een totaalleverancier van niet -handelsgoederen en aanvullende diensten in 6 verschillende sectoren. Elk product, maar ook alle relevante informatie, die jij nodig hebt om jouw bedrijf elke dag succesvol te laten draaien vind je in onze one-stop-shop.

Wereldwijd bestaat Bunzl plc uit ruim 150 bedrijven. In Nederland zijn dit er negen, onderverdeeld in elf merkidentiteiten. Zonder dat je het misschien weet, zul jij dus ongetwijfeld wel eens een Bunzl product in je handen hebben gehad. Denk aan de zeepjes in het hotel, de tasjes in de winkel en de koelelementen die bij jou in de vriezer liggen. Samen vormen we een decentrale groep waar ondernemerschap leeft, maar de verbinding groot is.

Waarom heeft Bunzl zich aangesloten als UPF-partner?

We zijn ons als bedrijvengroep bewust van onze impact en verantwoordelijkheid ten opzicht van de aarde. Als grote speler in de verpakkingswereld sluiten we ons dan ook graag aan bij het United Packaging Forest. Niet om uitstoot te compenseren, maar om samen met vakgenoten een positieve bijdrage te leveren.

Het UPF sluit mooi aan bij andere initiatieven die we in het kader van ons MVO-beleid, Believe, steunen. Denk aan vrijwilligerswerk door collega’s, verduurzaming van ons assortiment, proactief sturen op milieubewuste alternatieven en reduceren van onze CO2-footprint – met als ultieme doel om in 2050 100% energieneutraal te opereren (goedgekeurd door SBTi).

De initiatieven van Bunzl Nederland

Allshoes doneert deel omzet Grisport Waterproof laarzen

Één van de Bunzl-bedrijven in Nederland is Allshoes Safety Footwear, een bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsschoenen. In november voerden ze twee weken actie voor UPF: een deel van de omzet uit de Grisport Waterproof laarzen werd gedoneerd, met als resultaat maar liefst 393 x 2 bomen!

Sales Manager Joost Riemsdijk, Trade Marketeer Martin van Tol en Business Development Manager Toon Hannes zijn supertrots en laten je de Grisport Waterproof laars graag zien!

King doet bomen cadeau aan klanten en relaties

King Nederland zorgt voor medische en facilitaire oplossingen. Voor meer handen aan het bed, voor de ogen in de aula, voor de zaken achter de business en voor de helpende hand in de wereld.

Maar ook voor de aarde: als beloning plantte King voor alle deelnemers aan het klanttevredenheidsonderzoek een boom en werden bomen het kerstgeschenk aan relaties van 2022. Het resultaat? 528 x 2 bomen!

De Ridder BV en Bunzl zamelen bomen in bij evenementen

De Ridder BV heeft veel klanten in de publieke sector: Politie, Justitie, het COA, Defensie en semi overheid zoals zorginstellingen. Met een groot maatschappelijk hart paste actie voeren in de vorm van vrijwilligerswerk het beste bij De Ridder: collega’s gaan de Psychiatrische afdeling van het ZMC opknappen. Leveranciers steunen dit maar al te graag, met als resultaat 165 x 2 bomen!

Bij personeelsbijeenkomsten sponsorde Bunzl Nederland bovendien bomen voor aanwezigheid en prestaties, in totaal 60 x 2 bomen.

Een boom voor iedere nieuwe collega

Verschillende Bunzl-werkmaatschappijen, waaronder Worldpack en Bunzl Foodservice, planten vanaf juni 2022 een boom voor iedere nieuwe collega. Een extra warm welkom voor de nieuwe collega! De teller hiervoor loopt nog door.

Ook bij nieuwe opdrachten worden er soms bomen geplant: zo plantte Quality Services 25 x 2 bomen na gunning van een aanbesteding.

Voor meer informatie over Bunzl kunt u terecht bij:

Contactpersoon: Joost Lip

Website: bunzl.nl

E-mail: info@bunzl.nl

Telefoon: 036 547 86 00